Blog

Michael A. DeGiglio, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
 της  Village Farms, στις νεόκτιστες θερμοκηπιακές

 εγκαταστάσεις της εταιρίας, TX GATES στο Monahans.

  Ένα πραγματικά πολυαναμενόμενο έργο, ένα υπερσύγχρονο υδροπονικό θερμοκήπιο κοσμεί πλέον το δυτικό Τέξας.

Θα είναι το μεγαλύτερο στις ΗΠΑ, εδώ στο Ward Country του Monahans του Τέξας” δήλωσε ο δήμαρχος του Monahans David Cutbirth.

Πρόκειται για ένα κλειστό υδροπονικό θερμοκήπιο τελευταίας τεχνολογίας έκτασης 120 στρεμμάτων με σκοπό την απόλυτη φρεσκάδα των κηπευτικών της προιόντων.

Τεχνολογικά είναι σαν να αναπτύσσονται σε μια βιόσφαιρα, και όχι στο περιβάλλον που δημιουργούμε” δήλωσε ο Doug Kling, Chief Marketing Officer.

Και αυτή η δυνατότητα παρέχει πολλά οφέλη.
Μέσω της χρήσης της τεχνολογίας και της δημιουργικότητας, βλέπουμε υψηλότερες αποδόσεις και καλύτερη ποιότητα εδώ στο Monahans” δήλωσε ο Επίτροπος του τμήματος Γεωργίας του Τέξας Τοdd Staples.

Η αποστολή της Village Farms είναι η δημιουργία προϊόντων που είναι ασφαλή, πιο φιλικά προς το περιβάλλον, και ποιοτικά” δήλωσε ο Kling.

Πιστεύουμε ότι όπου αυξάνεται ο πληθυσμός θα αυξάνεται και η έξυπνη παραγωγή τροφίμων, αυτό ακριβώς που έκανε και η Village Farms” δήλωσε ο Δήμαρχος Cutbirth.

Και το υδροπονικό θερμοκήπιο επίσης εξοικονομεί νερό.
Περίπου το 1/5 νερού χρησιμοποιείται από ότι στην παραδοσιακή καλλιέργεια και η αποδόσεις είναι 40 φορές περισσότερες” είπε ο Επίτροπος Staples.

Επίσης δήλωσε πως το θερμοκήπιο σημαίνει περισσότερες θέσεις εργασίας για το Τέξας και συνεχής οικονομική ανάπτυξη για την πολιτεία μας.

Και για τον Δήμαρχο David Cutbirth, το θερμοκήπιο σημαίνει οικονομική ποικιλότητα.
Δεν ανήκει στον κύκλο της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου, είναι μακροπρόθεσμη επένδυση” είπε ο Δήμαρχος Cutbirth.

Το πλάνο του έργου ανέρχεται συνολικά στα 480 στρέμματα θερμοκηπίου και αναμένεται να δώσει 400 θέσεις εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.cbs7.com/news/details.asp?ID=34713

Arie van der Giessen στο θερμοκήπιο  στο Monahans
NEWSLETTER

Please read the terms & conditions of privacy policy